3 oktober er den globale Drink Revolution dagen. Drink Revolution er en bevegelse som handler om mye av det samme som BedreUten – at det finnes gode rusfrie alternativer der ute, og at det går an å ha en kickass fest og andre opplevelser uten alkohol. I dag ønsker de å sette fokus på akkurat dette, gjennom å bruke dagen til å feire en alkoholfri livsstil, og gjennom å få likesinnede til å følge de på facebook: https://www.facebook.com/drinkrevolution/ eller Instagram: @drinkrevolution eller også Twitter: @drinkrevolution. Hjemmesiden til bevegelsen er drinkrevolution.global .

Noe vi i BedreUten er veldig glade i, er alkoholfrie drikker. Drinkrevolution har en oppskriftbok på kule alkoholfrie drinker som i hvert fall vi syns har mye spennende i seg. Boken skal ha en drink for hver anledning, både for å bli gira, slappe av eller feste. I boka finner man 12 unike oppskrifter fra hele verden, se den ved å trykke på drinken under:

 

Categories: Moro