Torsdag 28. juni går ungdomsfesten Explore av stabelen i regi av Skeiv Ungdom og Oslo Juvente. BedreUten skal ha ansvar for baren og vi håper å se deg!

Årets fest kommer til å finne sted midt på Youngstorget, vi rigger opp Oslos feteste partytelt som vi har kvelden ut! BedreUten stiller med egen alkoholfri bar hvor dere kan kjøpe et utvalg rimelige mocktails, alkoholfritt øl, cider og mer.

Mer informasjon angående underholdning blir sluppet de neste ukene, så følg med! Det kjøres et variert program på scenen og vi har også et eget loungeområde man kan sitte ned i for å slappe av. Kveldens DJ er Eveghost, men det blir også mye annen underholdning,

Festen har en øvre aldersgrense på 30 år og er rullestoltilgjengelig.

Du kan også hilse på oss i Pride Park onsdag 27. juni fra 16-18.

Håper vi ses! Sjekk gjerne ut eventet på Facebook!

Categories: Fest