I dag, 3. oktober, er det World alcohol-free day. Bli med på feiringen!

World alcohol-free day er en dag initiert av Drink Revolution. På denne dagen ønsker vi å sette fokus på de gode alkoholfrie alternativene som er der ute, og at det går an å ha det fett på fest uten alkohol!

Møt BedreUten! 

BedreUten og Juvente skal blant annet feire denne dagen sammen med IOGT på deres arrangement Om rusfrihet – Samtale mellom to mennesker. Her møtes to personer som av ulike grunner har valgt å holde seg avholds til en spennende samtale om rusfrihet. Her vil vi dele ut gode oppskrifter på alkoholfri drikke, og tips til hvordan du lettere kan ta alkoholfrie valg.

Hvordan kan du feire denne dagen?

Du kan feire denne dagen slik du selv ønsker. Dersom du er usikker eller trenger noen ideer, har vi laget noen ulike ideer til deg!

Tropic Explosion! BedreUtens egen drink i anledning dagen! Du finner oppskriften under «mocktails».

Lag en alkoholfri drink:

Noe vi i BedreUten er veldig glad i er alkoholfrie drinker. Drink Revolution har laget en oppskriftsbok på noen gode alkoholfrie drinker. Boken inneholder ulike drinker for ulike anledninger og med mange ulike smaker, slik at du kan finne den alkoholfrie drinken som passer best for deg. Boken finner du her.

Snakk høyt om det: 

Snakk med en venn (eller uvenn), et familie-medlem eller noen andre om denne dagen, og hvorfor du velger å være alkoholfri! Jo flere som vet om denne dagen, jo større og bedre kan denne dagen bli!

Sosiale medier: 

Del hvordan du velger å feire den alkoholfrie-dagen, tagg gjerne BedreUten og bruk hastaggene #sofree #DrinkRevolution og #SoberInspiration

Her kan du lese flere ideer til hva du kan gjøre i dag!

Alle er velkomne til å være med, og du kan bidra på din egen alkoholfrie måte!

 

Categories: Inspirasjon