Det nærmer seg jul og da passer det alltid bra med en deilig kopp kakao! Men du begynner kanskje å bli lei vanlig kakao? Da bør du sjekke denne artikkelen for hvordan du kan pimpe kakaoen din til advent og jul!

Du kan i grunn bruke hva som helst du tror passer med sjokolade.  Vi er av den oppfatning av at more is more, så på denne lille sesjonen hadde vi fiksa oss:

  • krem
  • strøssel
  • bringebær
  • blåbær
  • Sjokoladeshavings
  • popcorn
  • karamellsaus
  • kanel
  • chili
  • klementiner

Vi brukte vanlig posekakao, men vil du gjøre den hakket mer spennende kok opp melk og bruk kokesjokolade eller bakekako som base. Du kan tilsette krydder for mer piff og en mer variert smaksopplevelse. Vi kan sterkt anbefale både chili, kanel, kardemomme og vanilje. Hva med å by vennene dine på en litt annerledes kakao neste gang de kommer på besøk?