BedreUten er en nettside om å feste uten å drikke alkohol. Alle er velkomne, både de som aldri drikker og de som gjør det. I BedreUten så håper vi at det i fremtiden skal være helt greit -for de som vil- å føle seg bedre uten alkohol.

BedreUten handler om at det alltid skal være greit å velge alkoholfritt. Det handler om fest og god stemning. Det handler om gode alternativer og positive valg. Det handlerom det beste for seg selv. Det handler om at noen ganger er det #BedreUten.

BedreUten er drevet av ungdomsorganisasjonen Juvente. Juvente er en ungdomsorganisasjon av, for og med ungdom som ønsker en verden basert på menneskeverd og solidaritet der rusmidler ikke skaper problemer. Juvente jobber med rusforebygging, ruspolitikk, solidaritetsarbeid og å skape gode, trygge og inkluderende ungdomsmiljøer over hele landet!

Helt konkret vil det si at vi jobber for å minske drikkepresset, og mange av medlemmene våre er med for å ha en arena der de vet det ikke blir drukket alkohol, der de blir akseptert for å være de de er, og være med samlinger der det møtes ungdommer fra hele landet. Mer informasjon finner du her: http://juvente.no/om-juvente/. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem.

Kontakt oss

Vil du ta kontakt med BedreUten? Send oss en epost til bedreuten@juvente.no!